Universitat Rovira i Virgili

ALUMNI

INFORMACIÓ PER A...

PROGRAMA AMBAIXADORS I AMBAIXADORES DE LA FACULTAT DE QUÍMICA

L'Associació d'antics alumnes i amics de la Facultat de Química (FQ) de la Universitat Rovira i Virgili es va crear el 18 de desembre de 2003 amb la voluntat de mantenir i potenciar el vincle dels/de les egressats/des amb el centre a més de continuar en contacte i crear xarxa amb totes aquelles persones, que encara que no són antics/gues alumnes, han col·laborat i col·laboren en el desenvolupament i la visibilitat de la Facultat. El curs 2021-2022 es compliran 50 anys dels Estudis de Química a Tarragona, i volem celebrar-ho amb tots vosaltres.

Qui pot ser Alumni URV de la Facultat de Química?

Totes les persones que han obtingut un títol universitari oficial o un títol propi expedit per la URV i realitzat a la Facultat de Química. També s'inclouen les persones que van estudiar a la Facultat de Química abans de la creació de la URV, quan formava part de la Divisió VII de la Universitat de Barcelona. La inscripció és gratuïta. Omple el formulari d'inscripció.

Cal que tinguis en compte que en funció de l'any en que vas finalitzar els estudis l'accés al formulari és diferent. A la pàgina web del formulari trobaràs les instruccions d'accés segons la teva promoció. Si tens dificultats per accedir al formulari d'inscripció on-line, envia un correu a alumni(ELIMINAR)@urv.cat amb les teves dades (nom i cognoms, DNI, data de naixement i titulació URV) i t'ajudaran a inscriure't!

Quins avantatges/serveis tenen els Alumni URV de la FQ?

Aquí pots consultar els avantatges i serveis associats a la comunitat Alumni URV en desenvolupament professional, accés al CRAI, cursos d'idiomes, servei d'esports o activitats lúdiques i culturals, entre d'altres. A més, des del centre també organitzarem activitats relacionades amb els àmbits de la química i de la bioquímica, així com trobades de les promocions.

Qui pot ser Amic/ga de la Facultat de Química?

Aquelles persones que, tot i no ser Alumni URV de la Facultat de Química, estigueu interessades en mantenir un vincle amb el centre. La inscripció és gratuïta. Envia un correu a deganat.fq(ELIMINAR)@urv.cat amb les teves dades (nom i cognoms, DNI, vinculació amb la FQ). Rebreu informació sobre activitats relacionades amb els àmbits de la química i de la bioquímica organitzades per la Facultat de Química.

Per a poder accedir a més avantatges i serveis de la URV podeu formar part del programa Amics i Amigues de la URV mitjançant el pagament d'una quota annual.

Segueix-nos a les xarxes socials de la Facultat de Química: