Universitat Rovira i Virgili

L'illa del Coneixement

  • > La Facultat de Química posa 19 hectàrees d'equipaments al servei de la comunitat

 

La Facultat de Química és un equipament emblemàtic que posa al servei de la comunitat universitària més de 1000 m2 d'aules de docència (11 aules), 6 laboratoris de docència (1000 m2), 2 aules d'informàtica (100 m2), 27 laboratoris de recerca i 52 despatxos. L'edifici ocupa gairebé 19 hectàrees i és un dels eixos principals d'activitat al Campus Sescelades. 

A més, els estudiants tenen accés al Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), un gran repositori amb més 3000 m2 que és un dels centres neuràlgics del campus Sescelades. El CRAI inclou entre altres serveis la consulta i préstec de documents, préstec interbibliotecari, préstec d'ordinadors portàtils, sales per treballar en grup, reprografia, espais d'aprenentatge de llengües, aules multimèdia, etc. A més, és un dels punts Wi-Fi amb més connexions de la URV. El rànquing de les biblioteques espanyoles que elabora la Universitat de Granada ha valorat els CRAI de la URV com els més eficients entre les biblioteques universitàries d'arreu de l'Estat. 

Un altre equipament destacat és el Servei de Recursos Científics i Tècnics, que dona un suport bàsic a la investigació, el desenvolupament i la transferència en tots els àmbits científics i tecnològics a la URV. Els estudiants accedeixen al Servei principalment en motiu de les pràctiques de laboratori d'estudis de Grau, o els treballs de fi de Grau o de fi de Màster.

Al Campus també es troben dues estructures de gestió: la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Sescelades, que gestiona els tràmits administratius relacionats amb la matrícula i expedients acadèmics dels estudiants, i l'Oficina Logística de Campus que gestiona les infraestructures i dona suport logístic als usuaris del Campus.