Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte laboral: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 18/06/2024


Tipus: pràctiques en empresa (1)

Referencia: 2024/06/14

Empresa: AFEPASA (Cosntantí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrers cursos del grau de Química / Bioquímica i Biologia Molecular / Doble grau de Biotecnologia i Bioquímica i B.M. per fer pràctiques al Departament de Qualitat i d’I+D+i. Tasques: suport al departament de control de qualitat en preparació i anàlisi de mostres de procés i producte acabat. Suport al departament d’I+D+i en desenvolupament de formulacions líquides i sòlides, optimització de paràmetres de procés i escalat a planta pilot. Remuneració o ajut a l'estudi: a definir. Durada i horari: de 9-14h (juliol - desembre 2024). Requisits: preferible tenir el grau de Química, tot i que es valorarà tenir el grau de Bioquímica o el doble grau de Biotecnologia-Bioquímica. Es valoraran coneixements en l’àmbito de formulació i qualitat. Idiomes: castellà, català i anglès fluït. Observacions: autonomia, proactivitat, bona gestió de temps, treballar amb rigor i detall, esperit d’equip i creativitat.

Termini d'inscripció: fins al 21/06/2024

*Els interessats/des han d'enviar el seu CV a l'adreça aviso(ELIMINAR)@afepasa.com