Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte laboral: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 01/12/2021


Tipus: Oferta de treball (2)

Referència: 2021/12/31

Empresa: Ravago Plásticos, S.A (Vilallonga del Camp, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 graduat/ada en Química. Tasques: caracterització de materials plàstics mitjançant diferents tècniques analítiques i assaigs fisicoquímics i de propietats reològiques. Report de resultats utilitzant eines de Microsoft Office. Preparació d'informes tècnics. Participació en reunions tècniques. Desenvolupament de noves formulacions i tècniques de caracterització. Horari: de dilluns a divendres de 8:30 - 13:30 h i de 14:30 - 17:30 h durant un període de 9 mesos. Remuneració: 1071,42€ mensuals (14 pagues). Requisits: acabat/da de titular i amb ganes d'iniciar la seva carrera en una companyia internacional. Nivell d'anglès alt (C1 o superior, tant escrit com parlat). Persona amb interès en la gestió documental, validació de dades i control de sistemes de qualitat. Amb bona capacitat per organitzar-se i mantenir un bon ordre al laboratori. Persona amb iniciativa i interès per l'aprenentatge continu. Amb bons dots de comunicació. Capaç de presentar informació tècnica a diferents tipus d´audiències. Amb bones aptituds per treballar en equip.
 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/12/30

Empresa: Ravago Plásticos, S.A (Vilallonga del Camp, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant del grau de Química per fer les pràctiques curriculars/TFG. Tasques: caracterització de materials plàstics mitjançant diferents tècniques analítiques i assaigs fisicoquímics i de propietats   reològiques. Report de resultats utilitzant eines de Microsoft Office. Preparació d'informes tècnics. Participació en reunions tècniques. Desenvolupament de noves formulacions i tècniques de caracterització. Horari: no especificat. Remuneració/ajut a l'estudi: sense remuneració. Requisits: nivell d'anglès alt (C1 o superior, tant escrit com parlat). Persona amb interès en la gestió documental, validació de dades i control de sistemes de qualitat. Bona capacitat per organitzar-se i mantenir un bon ordre al laboratori. Amb iniciativa i interès per l'aprenentatge continu. Bones dots de comunicació. Capaç de presentar informació tècnica a diferents tipus d´audiències. Amb bones aptituds per treballar en equip.
 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/10/28

Empresa: EUROPASTRY (Sarral, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant del grau de Química/Bioquímica i Biología Molecular/Doble Grau de Biotecnologia i BBM o del màster en Nutricio i Metabolisme per al Departament de Qualitat (Product Information). Programes a utilitzar: Pack office, AS, BarTender, TAI, gestor d’idiomes. Tasques: realització de receptes i etiquetes de productes seguint el criteri corporatiu, realització de traduccions, actualització de la informació del producte, incorporació de tota la informació necessària en el sistema (AS). Horari: de dilluns a divendres de 9 a 12 h, període de 6 mesos mínim. Remuneració/ajut a l'estudi: 5€ bruts/hora. Requisits: anglès nivell mínim B1. 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/10/27

Empresa: DEPURADORAS TOTAGUA, SL (Les Borges del Camp, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants del grau de Química per fer pràctiques en un laboratori. Tasques: anàlisis d’aigües residuals industrials, conductivitat, DQUO, informes,... Horari: de 08:00 h a 13:00 h de dilluns a divendres. Remuneració/ajut a l'estudi: 350€ mensuals. Requisits: no indicats. 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/10/26

Empresa: Centre de Logopèdia, Psicopedagogia i Reforç Escolar Boulevard (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant del grau de Química / Bioquímica i Biologia Molecular / Doble grau Biotecnologia i BBM per fer classes de reforç escolar. Tasques: realitzar reforç escolar a grups de 3-4 alumnes especialment de l'ESO i batxillerat social. Horari: d'octubre a juny, amb possibilitat d'ampliació. Remuneració/ajut a l'estudi: 600 € mensuals nets. Requisits: disponibilitat de tardes de 15.50 a 20 h. Coneixements de matemàtiques fins batxillerat social i física i/o química fins l'ESO. Treball en equip. Perfil que li agradi la docència. 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/09/25

Empresa: ECOPOL TECH S.L. (l’Arboç, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant del grau de Química per a Síntesis de polímers. Posta a punt d'un mètode analític. Tasques: suport a la investigació i desenvolupament de polímers (poliuretans). Horari: a concretar amb el/la candidat/a. Remuneració/ajut a l'estudi: a concretar amb el/la candidat/a. Requisits: bon nivell d’anglès. Valorable tenir coneixements sobre polímers. Imprescindible disposar de carnet de conduir i vehicle propi. 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/09/20

Empresa: Fundación Iniciativas para el Desarrollo de la Educación y la Acción Solidaria (I.D.E.A.S.) (les pràctiques es realitzen en línia).

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de darrer curs de Química perquè realitzin tasques pedagògiques online. Tasques: recolçament escolar i reforç pedagògic online a menors en situació de vulnerabilitat social i/o econòmica. Horari: de setembre a gener de 2022. De dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00 h - Flexible. Remuneració/ajut a l'estudi: no n’hi ha. Requisits: ús d’eines tecnològiques bàsiques en plataformes de videoconferències.

Termini d'inscripció: fins a l’01/07/2022


Tipus: Pràctiques en empresa (1)

Referència: 2021/09/19

Empresa: CROMOGENIA UNITS, S.A. (Barcelona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química com a gestor d’una base de dades de fitxes de seguretat. És un lloc tècnic-administratiu que no comporta treballar en el laboratori. Està inclòs en el departament de Seguretat de Producte, normativa REACH i certificats a tercers. Tasques: gestió de la base de dades de fitxes de seguretat de productes químics. Alta de productes, revisió de  productes ja introduïts, baixes de productes. Consulta de bases de dades oficials en quant a normatives en vigor i la seva aplicació. Horari: de 8 a 5 h de setembre a agost de 2022 (segons disponibilitat de l’estudiant) Existeix l’opció des de les 7.30 a les 17.00 h, amb 1 hora per dinar. Si l’estudiant té disponibilitat per fer 8 hores al dia enlloc de 7 hores al dia també és possible. Remuneració/ajut a l'estudi: 600 € mes complet i pagament del menjador de l’empresa (si s’opta pel torn partit). Requisits: persona metòdica en l’execució de tasques tècnico-administratives.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.