Universitat Rovira i Virgili

Vídeos

La Facultat de Química

Càpsula que explica els principals valors de la Facultat de Química fent servir el testimoni d'estudiants i professors.

Entrevista Ràdio Ciutat de Tarragona

Dins l'Espai 'Estudia a la URV' de Ràdio Ciutat de Tarragona es parla sobre el Grau de Química amb Xavier López, professor i responsable del grau, Thiago Gilmartin, estudiant de 2n curs de Química en anglès, l'exalumna Belén Brota, actualment cap del Departament Tècnic Qualitat i Medi Ambient a la secció de Derivats del Clor d'Ercros i Josepa Fàbregas, responsable de direcció tècnica de laboratori i gestió de qualitat del Consorci d'Aigües de Tarragona.

Grau de Bioquímica i Biologia Molecular

Breu càpsula que explica perquè estudiar el Grau de Bioquímica i Biologia Molecular a la URV a través del testimoni d’estudiants, professors, antics alumnes i ocupadors

Grau de Química

Breu càpsula que explica perquè estudiar el Grau de Química a la URV a través del testimoni d'estudiants, professors, antics alumnes i ocupadors.

Bachelor's Degree in Chemistry in english (taught in English)

Why enrolling the Bachelor's degree in Chemistry in English at URV from the experience of students, professors, alumni and employers.

Catalitzadors per canviar el món

En aquest vídeo de la sèrie 'TALENT URV' la Catedràtica Montserrat Diéguez explica diverses línies de recerca amb catalitzadors cridats a tenir un paper clau en la sostenibilitat.

L'aigua, energia inesgotable

El Dr. Coen de Graaf explica en aquesta càpsula de la sèrie 'TALENT URV' la recerca en Química quàntica per descompondre l'aigua en Hidrogen i Oxigen de forma eficient.

Nanosensors contra el càncer

El Dr. Nicolás Pazos explica en aquesta càpsula de la sèrie 'TALENT URV' la recerca en el desenvolupament de nanosensors que permetran el diagnòstic de malalties i contaminants ambientals.

Enedina Espallargas, una química convençuda

La tarragonina Enedina Espallargas es va llicenciar a la Facultat de Ciències Químiques a Tarragona quan el centre encara depenia de la Universitat de Barcelona. D'això fa més de vint anys. En fa tres que és la responsable del Departament de Medi Ambient de Repsol Química. Assegura que si tornés a néixer cursaria altre cop la carrera de Química.