Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 15/07/2019Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2019/06/08

Empresa: CEMEX ESPAÑA OPERACIONES, S.L.U. (Alcanar, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química per pràctiques de control de qualitat en una fàbrica de ciment. Tasques: realització assajos químics i físics de ciment segons normes, control del procés de fabricació, utilització d’equipaments de fluorescencia i difracció de RX, caracterització de combustibles. Horari: de 8 a 14 h. Remuneració/ajut a l'estudi: 350 €/mes. Requisits: es cerca una persona ordenada amb capacitat organitzativa i d’anàlisis. Observacions: les pràctiques s’ofereixen per un període de dos mesos i les dates poden variar en funció de l’estudiant.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2019/05/06

Empresa: UTE EDAR Torredembarra (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química/Bioquímica com a analista de laboratori en una depuradora. Tasques: anàlisi d'aigües amb valoració de resultats. Tasques de qualitat relacionades amb manteniment i control d'equips de laboratori i planta. Horari: 4 hores al dia, horari flexible. Remuneració/ajut a l'estudi: 255,10€/mes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant (oferta permanent)