Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 14/05/2019


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2019/05/06

Empresa: UTE EDAR Torredembarra (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química/Bioquímica com a analista de laboratori en una depuradora. Tasques: anàlisi d'aigües amb valoració de resultats. Tasques de qualitat relacionades amb manteniment i control d'equips de laboratori i planta. Horari: 4 hores al dia, horari flexible. Remuneració/ajut a l'estudi: 255,10€/mes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant (oferta permanent)


Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2019/05/05

Empresa: Krypton Chemical, S.L. (L’Hospitalet de l’Infant)

Nom de l'oferta: es cerca un graduat en Química com a assistent de documentació tècnica. Tasques: traduccions, gestió, correcció i creació, distribució i eliminació de fitxes tècniques. Gestió i distribució de fitxes de seguretat. Gestió i distribució de declaracions de prestacions. Verificar coherencia i concordancia de la documentació tècnica. Verificar coherència del procés d'introducció de nous productes. Assistencia a presentar documentació a medi ambient, notificacions al centre de toxicologia, tràmits amb medi ambient, etc. Verificació d'etiquetes, pictogrames, conformitat de la documentació i marcat ADR (transport de mercaderies perilloses per carretera). Horari: de 9 a 18 h de dilluns a divendres. Remuneració: 18.000-21.000 €

Termini d'inscripció: 31/05/2019

*Els interessats han d'enviar el seu CV a l’adreça cv(ELIMINAR)@kryptonchemical.com


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2019/05/04

Empresa: Pharmalink, S.L. (Vilabella, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca un estudiant de Química/Bioquímica per realitzar pràctiques de microbiologia. Tasques: preparació de material de laboratori, medis de cultiu i control de qualitat dels mateixos. Control de qualitat d’equipaments de laboratori. Preparació de mostres per a anàlisi microbiològic. Volumetria (determinació de clorurs). Tasques de gestió documental de laboratori. Redacció d’informes de resultats. Preparació de certificats d’análisis de productes acabats. Durada: 5 hores al matí de dilluns a divendres de maig a agost. Remuneració/ajut a l’estudi: 400€/mes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2019/04/02

Empresa: Consell Comarcal del Baix Ebre (Móra d'Ebre)

Nom de l'oferta: es cerca un graduat/llicenciat en Química per a una empesa industrial en creixement. Tasques: desenvolupar les tasques del seu lloc de treball i adquirir coneixements de les tasques que realitzen els altres companys de feina. Supervisió del procés productiu. Control de qualitat. Controls químics i microbiològics de la planta de tractament d'aigües. Durada: inicialment s'ofereix un contacte temporal o de pràctiques amb perspectives d'oferir un contracte indefinit. Requisits: grau o Llicenciatura en Química. Capacitat per dirigir persones. Nivell mig/alt d'anglès. Observacions: coneixements de francès i italià. Nivell alt Microsoft Office. Es valoraran coneixements de SAP. Residència província de Tarragona, especialment a les proximitats de Móra d'Ebre. No es requereix experiència.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

*Els interessats han d'entrar a la següent plana web i seguir les indicacions.