Universitat Rovira i Virgili

La Indústria 4.0 Excel·lència Operacional i Eines LEAN

  • Una mirada al futur

  • El curs té com a objectius conèixer els conceptes bàsics i les eines de l'excel·lència operacional, comprendre i aplicar en casos pràctics les eines LEAN tan de Manufacturing com de Logistics, adquirir conceptes bàscis d'indústria 4.0, i dissenyar projectes relacionats amb LEAN i la indústria 4.0 sota la tutorització d'experts professionals d'àmplia trajectòria industrial.

El curs La Indústria 4.0 Excel·lència Operacional i Eines LEAN és un curs semipresencial adreçat a empresaris de tots els àmbits interessats a millorar la competitivitat i eficiència de la seva empresa així com a professionals d'organitzacions i/o indústries que treballen mitjançant processos i que volen conèixer i preparar-se per als reptes tecnològics d'un futur immediat (2020-2025). Aquest curs també està dirigit a estudiants de darrer curs de Grau o estudiants de màster que vulguin conèixer de prop els canvis i reptes que es preveuen a la indústria en els propers anys.

  • Professorat expert

  • L'equip docent compta amb la participació de Borja Arrizabalaga (coordinador acadèmic del curs), Susanna Miquel, Pio Puig i Emilio Angles.

Susanna Miquel Becker

Arquitecta per la UPC. Instructora certificada en Strengths-Based Education per Gallup. Cofundadora del Programa TalentUp per a la detecció i desenvolupament dels talents innats en les persones. Professora al Màster "BIM Management steering. Building Information Modeling i nous models de negoci"de la Fundació UPC.
Assessora tant a persones com a equips en l'entesa, aplicació i gestió de les fortaleses individuals i conjuntes, donant solidesa a la part humana del treball col·laboratiu.

Pio Puig Soler

Enginyer electrònic per la UPC i MBA per la URV. Consultor tecnològic en solucions Open Source i Instructor Certificat Red Hat a Essi Projects. Professor al Màster "BIM Management Steering. Building Information Modeling i nous models de negoci" de la Fundació UPC.
Considero que les persones són clau per al desplegament de projectes i la innovació tecnològica, fet que m'ha porta a ser Gallup-Certified Strengths Coach per a la gestió del talent en equips de treball, i a fundar el Programa TalentUp per a la detecció i desenvolupament dels talents innats en les persones.

Emilio Angles Isern

Responsable d'Automatització i Informàtica Industrial de Kellogg Company.

  • Entitats col·laboradores

  • El màster compta amb la participació de les empreses KELLOGG COMPANY i ARAIZ SUMINISTROS ELECTRICOS

Coordinació acadèmica