Universitat Rovira i Virgili

Professorat del postgrau en Indústria Cosmètica i Dermofarmàcia

Dra. Beatriz Artalejo Ortega

Pharmaceutical Scientific Officer and GMP Technical Director IQS Tech Transfer (Barcelona).

Llicenciada i Doctora en Farmàcia, Universitat de Barcelona. Especialista en Farmàcia Industrial i Galènica, Universitat de Barcelona. Perit Judicial Farmacèutic. Acadèmica Numerària per la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Experiència de més de 30 anys en la Indústria Farmacèutica, adquirida en empreses nacionals i multinacionals, en els àmbits de l'Desenvolupament Galènic-Tecnològic, Process Expert, Direcció d'R + D i Direcció Tècnica. Actualment i des de gener de 2017 es desenvolupa l'activitat com Pharmaceutical Scientific Officer and Technical Director a IQS Tech Transfer. De forma paral·lela a l'activitat desenvolupada en el sector industrial Biosanitari ha desenvolupat una activitat divulgativa extensa: col·laboració amb l'Institut Farmàcia Hospitalària (Fac. Farmàcia, UB), Professora Associada a la Unitat de Tecnologia Farmacèutica (Fac. Farmàcia, UB), professora Associada Legislació i Deontologia Farmacèutica (Fac. Farmàcia, UB); Professora de Màster en: CESIF, IL3 (UB), Fac. Farmàcia de Sevilla, Fac. Farmàcia Universitat de Pamplona. Altres activitats a destacar: Vicepresidenta CoP Automatització i GAMP, ISPE; membre de la Comissió Deontològica de AEFI; Ex-President de AEFI; membre de el Grup Professional Farmacèutic AIQS.

Sr. Israel Domínguez Cabellos

Technical Key Account Manager en Global Fragrances Labs, S.L.

Sra. Carme Fitó Regué

Responsable de Màrqueting Cosmètica i Farmàcia Grup Comercial Química Massó.

Llicènciada en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Formació en Vendes i Màrqueting (Dow Corning ' Unilever ' ICI ' UOC) Community Management (Foment Formació, 2012). Especialista en Marketing Industrial en l'àmbit de la distribució de matèries primeres cosmètiques, elaboració i implementació del pla de màrqueting, coneixement i seguiment de les tendències del mercat cosmètic, a nivell de consumidor, i vinculació de les mateixes als ingredients que conformen la cartera de productes de la companyia, coneixement i seguiment del mercat d'ingredients cosmètics: tendències, plataformes tecnològiques, aspectes regulatoris, disseny de conceptes promocionals fonamentats en tendències de mercat que incorporen informació a nivell de consumidor, selecció d'ingredients actius i/o funcionals que responen a aquestes tendències i formulacions prototip, entre d'altres. Ha treballat com a tècnica comercial cosmètica en diferents empreses, essent Responsable de Màrqueting Cosmètica i Farmàcia del grup C. Q. Massó des de 2001 per a Espanya, Portugal, França, Centre-Europa i Perú. Participa com a docent Màster Cosmética y Dermofarmacia CESIF y Màster Dermocosmética y Formulación AMIR.

Dra. María Luisa Güerri Santos

Directora del Departament de Microbiologia en Laboratori Dr. Goya anàlisi.

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat d'Alcalá d'Henares. Especialista en Microbiologia i Parasitologia. Hospital Universitari La Pau. Doctora en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid. Responsable de la implantació de qualitat necessària per a l'acreditació de laboratori per a determinació de paràmetres en el camp microbiològic de cosmètics, aliments i productes sanitaris. Participació com a ponent en diferents conferències relacionades amb la qualitat microbiològica de cosmètics i control de qualitat en la indústria cosmètica. Professora de microbiologia del màster en cosmetologia CESIF.

Dra. Cristina Grau Salvat

Metge Adjunt de l'Hospital Sant Joan de Reus des de febrer de 1999 fent una feina assistencial i encarregada de la cirurgia dermatològica i la PUVAterapia.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili. Metge de Medicina General en el Sistema Nacional de Salut Espanyol i en els sistemes públics de Seguretat Social dels altres estats membres de les comunitats Europees. Metge especialista en Dermatologia medicoquirúrgica i venereologia. Doctora en Dermatologia Medicoquirúrgica i Venereologia per la Universitat de València. Professor ad Honorem pel Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili durant el curs 2012-2013 i fins al 2018 i en l'actualitat Professora Associada pel Departament de Medicina i Cirurgia des del curs 2019-2020.

Sra. Fuensanta Lorenzo Morote

Pràctica privada a la Clínica Dental Dra Lorenzo en Odontologia General i a la Clínica Dental Dr. Noguera de la Muela en Periodòncia.

Sr. Josep Ollé Queraltó

Llicenciat en ciències químiques (Universitat de Barcelona, UB). Màster en Gestió d'Empreses (Universitat Rovira i Virgili, URV). Postgrau en Dermofarmàcia i Cosmetologia (Universitat de Barcelona, UB). Control de Calidad (Universidad Nacional de Educación a Distancia, UNED). Ha estat responsable del Departament de Control de Qualitat de la fàbrica de productes cosmètics (COLOMER GROUP 13 anys, REVLON 22 anys) ubicada al Pla de Sta. Maria (Tarragona), tenint la responsabilitat principal de verificar, rebutjar i/o alliberar tant els materials d'entrada (primeres matèries i components) així com els productes cosmètics elaborats i els seus envasats, sempre en compliment de la normativa cosmètica corresponent i seguint en tot moment les normes GMP inherents al sector.

Sr. Santiago Rey Aguilar

Safety Assessor Cosmetic Product i Gerent en Bellsan Healthcare S.L.

Llicenciat en Farmàcia per la Universitat d'Alcalá, Expert en Avaluació de productes cosmètics per la Universitat de Barcelona, Magister Internacional en Toxicologia per la Universitat de Sevilla. Ha treballat durant 5 anys com a tècnic responsable Clearblue i tècnic responsable d'importacions Wella i Olay a l'empresa Procter & Gamble. Des de 2012, és gerent i safety assessor cosmetic product a l'empresa Bellsan Healthcare, i des de 2014 director tècnic farmaceùtic de Azkar Dachser group. En el període 2013-2020 ha realitzat o signat més de 2000 informes professionals per a la indústria en diferents sectors per a diferents empreses tant nacionals com internacionals, entre d'altres països: Espanya, Estats Units, Mèxic, Xile, Argentina, Brasil, Sud-àfrica, el Marroc, França, Itàlia, Grècia, Bèlgica, Xina, Japó o Corea de Sud. Dins de l'àmbit cosmètic, productes sanitaris i biocides ha realitzat informes de seguretat dels productes, enfocat en l'anàlisi de risc des del punt de vista de la toxicitat.

Sra. Gemma Roca Puigpinós

Global Key Account Manager Cosmetics a MERCK GROUP.

Llicenciada en Química per la Universitat de Barcelona. Màster en Dermofarmàcia i Cosmetologia per la Universitat de Barcelona i actualment finalitzant un MBA a ThePowerMBA. Ha treballat com a tècnica de R+D a Natura Bissé International. Des del 2011 treballa com a tècnica comercial a la divisió Surface Solutions de Merck Group, promocionant ingredients cosmètics com pigments d'efecte, actius, antioxidants i filtres solars. Durant 9 anys va gestionar tota la cartera de clients de cosmètica de Merck d'Espanya i Portugal i actualment és responsable global d'un dels principals clients de cosmètica amb seu a tot el món.

Sr. Joaquim Jover Alsina

Director comercial JOVER SCIENTECH SL, Barcelona.

Sr. Alex Corella

R&D Hair Colour Manager a MONTIBELLO (Cosmética COSBAR S.L.)

Llicenciat en Química per la URL, Enginyer Químic de l'IQS i màster en Gestió d'Empreses Farmacèutiques i Afins per la UB. Amb més de 15 anys d'experiència en R + D al sector cosmètic, la cosmètica capil·lar és la seva principal àrea d'especialització i de manera molt significativa la coloració capil·lar. També ha participat com a docent en programes de Màster i Postgrau relacionats amb la Cosmètica i Dermofarmàcia organitzats per diferents institucions acadèmiques i ha donant ponències per a altres organitzacions, com la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC) o l'AEMPS. És membre del comitè científic de la SEQC i ha estat vocal de la seva junta directiva durant el període 2017-2020. Ha col·laborat activament en diferents fires i congressos com Cosmetorium i l'33rd IFSCC Congress.