Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > serveis > Bolsa de trabajo

Facultad de Químicaserveis

BOLSA DE TRABAJO

PROCEDIMIENTO PARA SOLICITAR UNA OFERTA 

Envía tu CV actualizado (identifica el nombre del archivo con tu nombre y apellidos), antes de la fecha límite, en la dirección borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (excepto cuando se especifique otra en la misma oferta) , indicando la referencia de la oferta que te interesa. Tipologías: (1) Beca de inserción laboral: podrán optar aquellas personas tituladas no hace más de 1 año o que estén cursando un máster oficial de la URV. Estas becas las gestiona la Fundación URV (FURV). (2) Prácticas en empresas: podrán optar los alumnos que estén matriculados en alguna enseñanza de la Facultad de Química en el curso de vigencia de la oferta de prácticas y que hayan superado el 50% de los ECTS de la carrera. Este requerimiento se entiende superado por aquellos alumnos que cursan un máster. (3) Contrato de trabajo. (4) Otros

INFORMACIÓN SOBRE LAS PRÁCTICAS EN EMPRESAS

 

OFERTAS ACTIVAS

Última actualización: 31/08/2016

Referencia: 2016/07/30

Tipo: Contracte de treball (3)

Empresa: Poliversal (Barcelona)

Nombre de la oferta: es cerca 1 titulat/ada en Química com a tècnic comercial en una empresa Portuguesa que es dedica a la fabricació de concentrats de color i d'additius (masterbatches) i distribuïdora de materials plàstics. Tasques: tècnic/a comercial per EspanyaHorari i període: no especificat. Remuneració/ajut a l'estudi: no especificada. Requisits: tenir disponibilitat per viatjar per Espanya.

Terminio de inscripción: fins a cobrir la vacant

* Envieu els vostres CV EN CASTELLÀ a l'adreça electrònica: info@poliversal.pt

Referencia: 2016/02/06

Tipo: Pràctiques en empresa (2)

Empresa: REPSOL, S.A. (Ctra. N 240 Tarragona-Lleida, Tarragona)

Nombre de la oferta: es cerca 1 estudiant  de Química/Industrial/Ambiental per fer pràctiques extracurriculars. Tasques: suport al sistema de gestió integrat de triple certificació de la UNE (OHSAS 18001, ISO 9000, ISO 14001); suport a la implantació de recomanacions d'auditories; enfortiment del control documental del Sistema de Gestió i els registres derivats del seu compliment; seguiment i anàlisi de KPI's de SMA; implantació de procediments del Sistema de Gestió, participació en auditories i visites a instal·lacions i activitats; elaboració d'informes interns i presentacions en Power-Point d'aquests informes. Totes les tasques que es realitzaran estaran relacionades amb aspectes de seguretat industrial i laboral, de medi ambient i de qualitat. Remuneració/ ajut a l'estudi: 350€ B/M Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h. Requisits: tenir disponibilitat per realitzar pràctiques als matins. Observacions: ELS CV S'HAN D'ENVIAR EN CASTELLÀ PERQUÈ LA SELECCIÓ ES FA A MADRID. 

Terminio de inscripción: fins a cobrir la vacant


Información