Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > serveis > Borsa de treball

Facultat de Químicaserveis

BORSA DE TREBALL

PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR UNA OFERTA 

Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (excepte quan se n'especifiqui una altra a la mateixa oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Tipologies: (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s’entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  (3) Altres

INFORMACIÓ SOBRE LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES

Darrera actualització: 12/12/2017

 

OFERTES ACTIVES

Referència: 2017/12/57

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: NT Sensors (El Catllar, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química/Bioquímica. Tasques: validació d'equips de mesura. Dins del servei tècnic de l'empresa donarà suport al tècnic comercial. Elaboració de procediments de treball i documentació comercial. Horari i període: matins. Horari a convenir. Remuneració/ajut a l'estudi: 200€/mes. Requisits: el/la candidat/a ha de tenir enfoc comercial i empatia per poder donar suport al departament comercial. Ha de tenir coneixements d'anglès i d'anàlisi químic.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/12/56

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Basell Poliolefinas Ibérica, S.L. (Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 llicenciat/graduat en Química. Tasques: keep corporate Goal Zero culture at Operational level. Follow up Plant Safety visits. Report and follow up incidents, HSE Audit actions, Legal and Customer Audits, via IMPACT corporate tool. Prepare regular and/or spot reports related to HSE, Quality, Technology and Operation areas. Prepare and follow-up the new products introduced via MPC´s. Working together with the Quality Control department improving the quality level in the plant. Investigate root causes for customer complaints and developing appropriate corrective actions. Prepare technical procedures, operating procedures, manuals, etc., as well as training packages when required. Look for technical improvements in the different areas of the plant Actively participates in international technical forums to exchange technical know-how about the technical improvements and news. Requisits: nivell d'anglès, alemany, coneixements d'ofimàtica, coneixements de SAP R3, es valorarà tenir experiència. Tipus de contracte: contracte relleu.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Enviar el CV a l’atenció de la Sra. Marisol Cisneros: Marisol.CisnerosMancebon(ELIMINAR)@lyondellbasell.com

Referència: 2017/11/55

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Elecnor (Pol·lígon Industrial Francolí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 llicenciat/graduat en Química com a analista de laboratori. Tasques: anàlisis de mostres d'aigües de procés. Remuneració/ajut a l'estudi: mínim 500€ nets mensuals. Horari i període: jornada parcial de 3-4 hores al dia. Caps de setmana i festius amb contracte d'1 any i possible ampliació. Requisits: disposar de carnet de conduir.

Termini d'inscripció: 31/08/2018

Enviar el CV a l’atenció de la Sra. Lilian Mas: lilian.mas(ELIMINAR)@elecnor.es Telèfon de contacte: 648417879

Referència: 2017/11/54

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: ELECNOR (Pol·lígon Industrial Francolí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química per a un laboratori d'aigües i processos petroquímics. Tasques: realitzar les rutines diàries de mostres tant d'aigua com de processos de la indústria petroquímica. S'ofereix treballar en equip, desenvolupar i aprendre diferents analítiques de determinació d'analits i veure el dia a dia d'un laboratori de procés. Horari i període:  de dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 h o 15:00 h. Remuneració/ajut a l'estudi: 300€. Requisits: no s'han indicat.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/11/53

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: PMG Constantí, S.A.U. (Constantí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química com a ajudant de laboratori. Tasques: recopilació de dades de producció i anàlisis físico-químics del materials plàstics. Horari i període: incorporació immediata. De 8 a 14 h de dilluns a divendres. Remuneració/ajut a l'estudi: 500€ bruts/mes. Requisits: el/la candidat/a ha de ser una persona organitzada i tenir un nivell mitjà d'anglès. Amb ganes d'aprendre i iniciativa. Es valorarà el coneixement de les tècniques.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/11/50

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Parc Tecnològic del Vi (Falset, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 titulat/da en Química com a tècnic I+D+i. Tasques: analista per a les tècniques GC-MS, HPLC-MS i ICP-OES i posada a punt de noves metodologies d’anàlisi instrumental. Horari i període: 37,5 hores setmanals. Tipus de contracte: d'obra i servei. Incorporació immediata. Remuneració/ajut a l'estudi: segons experiència. Requisits: persona amb capacitats de treball en equip, carnet de conduir B, coneixements d'anglès. Observacions: es valorarà experiència prèvia en anàlisi instrumental (HPLC, ICP-OES), experiència en recerca, coneixements en enologia, estudis de màster.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Enviar el CV a: anna.capdevila(ELIMINAR)@vitec.wine

Referència: 2017/10/49

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: Laboratori Roiser, S.L. (Cervera, Lleida)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química/Bioquímica com a tècnic/a de laboratori per anàlisis físico-químics i microbiològics. Tasques: microbiologia, anàlisis d'aigua i aliments, anàlisis físico-químics, mètodes espectofotomètrics, TOC, CG, ICP. Horari i període: incorporació immediata. Matí i tarda. De novembre a juny. Remuneració/ajut a l'estudi: no s'especifica. Requisits: que l'estudiant sigui de darrer curs o que tingui experiència  per realitzar les tasques i funcions indicades a l'oferta de feina. És preferible que el/la candidat/a tingui carnet de conduir. 


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/10/48

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Laboratori Roiser, S.L. (Cervera, Lleida)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 titulats/des en Química/Bioquímica com a tècnics de laboratori per anàlisis físico-químics i microbiològics. Tasques: microbiologia, anàlisis d'aigua i aliments, anàlisis físico-químics, mètodes espectofotomètrics, TOC, CG, ICP. Horari i període: jornada complerta (matí i tarda). Període indefinit. Remuneració/ajut a l'estudi: a convenir segons experiència desmostrada. Requisits: persona titulada  que tingui experiència  per realitzar les tasques i funcions indicades a l'oferta de feina. És preferible que els candidats tinguin carnet de conduir. 

Termini d'inscripció: fins el 31/12/17

Contactar amb: estherbarbera2010(ELIMINAR)@gmail.com


Informació