Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > serveis > Borsa de treball

Facultat de Químicaserveis

BORSA DE TREBALL

PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR UNA OFERTA 

Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (excepte quan se n'especifiqui una altra a la mateixa oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Tipologies: (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s’entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  (3) Altres

INFORMACIÓ SOBRE LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES

Darrera actualització: 25/07/2017

 

OFERTES ACTIVES

Referència: 2017/05/20

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: URSA Insulation S.A. (Madrid, amb desplaçaments puntuals a Tarragona, 1 o 2 dies)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química per a valorització de subproductes procedents de la fabricació de materials aïllants de llana de vidre, al departament d'R&D. Tasques: estat de l'art  de les tecnologies de valorització de subproductes de la fabricació de llana de vidre; participació en la cerca d'aplicacions directes de subproducte de la fabricació de llana de vidre; assajos de caracterització per entendre la química de la incorporació de fibres de GW en diferents matrius (ceràmiques, orgàniques, cementicies, base guix, base fusta ...); col·laboració amb empreses per a la investigació de nous materials. Horari i període: 4h al dia, 6-9 mesos. Remuneració/ajut a l'estudi: 350€ bruts.

* ELS CV S'HAN DE REDACTAR EN CASTELLÀ, JA QUE LA SELECCIÓ ES FA A MADRID


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/07/41

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Industrial Sedó, S.L. (La Riera de Gaià, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química (orgànica) per a tasques de laboratori. Tasques: suport al desenvolupament de noves formulacions i millora de les existents, estudis de fiabilitat dels materials fabricats y controls de qualitat dels productes fabricats, manteniment del sistema de gestió de la qualitat en el área del Laboratori. Període i horari: de dilluns a divendres de 9 a 18 h amb certa flexibilitat horària. Contractació per 1 any renovable a la seva fi. Remuneració/ajut a l'estudi: a determinar. Requisits: anglès fluid en la parla i l'escriptura. Observacions: es valorarà formació addicional en l'àmbit dels polímers. Per part de l'empresa està prevista l'assignació d'un pla de formació en colorimetria, reologia i altres àmbits de coneixement.


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/06/39

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: AFEPASA (Constantí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química per a suport R+D i control d'anàlisi. Tasques: suport R+D, desenvolupament de formulats de sofre com fertilitzant o fitosanitaris, control d'anàlisi dels productes fabricats. Període i horari: de 8.30 a 13.30 h. Remuneració/ajut a l'estudi: 320€/mes. Requisits: no s'han indicat. Observacions: no s'han indicat.


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/06/38

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: empresa nacional especialitzada en al fabricació i comercialització de productes químics (Barcelona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 graduat/llicenciat en Química com a tècnic/a comercial junior. Tasques: realitzar la prospecció de mercat de la zona assignada i captació de clientes nous, tenir cura de la fidelització dels clients de la companyia, realitzar la presentació i negociació de propostes, treballant en col·laboració amb el departament tècnic per a l'elaboració de les mateixes, responsabilitzar-se del compliment dels plans d'acció comercial marcats per la companyia en la seva zona, amb l'objectiu d'adquirir un excel·lent coneixement dels seus clients i prospectes, establir excel·lents relacions amb els seus clients preocupant-se en tot moment per acomplir els objectius qualitatius i de vendes. Període i horari: jornada completa, període indefinit. Remuneració/ajut a l'estudi: retribució anual bruta de 20-30K €. Requisits: experiència en la venda de productes químics molt valorable. Imprescindible experiència comercial. Disponibilitat per viatjar un 50% del temps per la zona d'Espanya i Portugal. Vehicle propi. Es cerca una persona amb capacitat d'impacte i influència, iniciativa, orientació al client i a la consecució dels objectius marcats. Observacions: s'ofereix formació a càrrec de l'empresa. Opcions de creixement professional. Contractació indefinida. Interessants condicions retributives.

* Els CV s'han d'enviar a l'adreça sgago(ELIMINAR)@vvaconsultants.com


Termini d'inscripció: fins al 30/07/2017

Referència: 2017/06/35

Tipus: Contracte de treball (2)

Empresa: Nipro Renal Solutions Spain, SRL (Mollerussa, Lleida)

Nom de l'oferta: es cerca 1 graduat/llicenciat de Química/Bioquímica com a Director/a tècnic/a. Tasques: She/He needs to supervise the complaints handling process, provides a regular quality report and trend analyses to Nipro Europe Headquarters. She/He has the end-responsibility for the implementation and monitoring of the Quality Management System. She/He needs to work together with R&D to make sure new developments are done according to the requirements of the Medical Device Directive as well as the relevant standards. She/He acts as the Management Representative for the company as described in the ISO 13485 standard. She/He has the end-responsibility over the release of goods (responsible person.) She/He is responsible for the CE marking of new products. She/He is responsible for updating the Technical Files.
She/He will be the central point of contact between the RA/QA department at Nipro Europe Headquarters and Nipro Renal Solutions to collect required information for registrations and tenders. She/He will need to liaise between Nipro Renal Solutions Spain and the Notified Body and Competent Authorities, in collaboration with Nipro Europe Headquarters.. Període i horari: contracte indefinit, jornada a temps complet. Remuneració/ajut a l'estudi: 40.000€ bruts/anuals. Requisits: indispensable anglès avançat, tan escrit com parlat. Ser molt organitzat i estar acostumant a treballar amb terminis. 

* Els CV s'han d'enviar a l'adreça gabriela.medina(ELIMINAR)@niprorenalsolutons.com


Termini d'inscripció:
fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/05/22

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: URSA Insulation S.A. (El Pla de Santa Maria, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química o màster per a anàlisi d'aigües de procés en la fabricació de la llana mineral, al departament d'R&D. Tasques: desenvolupament de metodologia per analitzar les aigües de procés usades en la fabricació de fibra de vidre. El treball consisteix en implementar méètodes analítics per determinar contingut inorgànic, orgànic i microbiològic. Horari i període: 6h al dia, 3 mesos. Remuneració/ajut a l'estudi: 350€ bruts. Requisits: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química o de màster, preferiblement de l'especialitat en analítica.

* ELS CV S'HAN DE REDACTAR EN CASTELLÀ, JA QUE LA SELECCIÓ ES FA A MADRID


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Referència: 2017/05/21

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: URSA Insulation S.A. (El Pla de Santa Maria, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química per al desenvolupament de panells acústics al departament d'R&D. Tasques: el treball inclou un estudi de tecnologies d'adherència de panels aïllants a substrats; assajos de laboratori de panells per avaluar les propietats mecàniques, tèrmiques i acústiques; participació en proves a escala real del producte i fabricació de prototips. Horari i període: 6h al dia, 6 mesos. Remuneració/ajut a l'estudi: 350€ bruts. 

* ELS CV S'HAN DE REDACTAR EN CASTELLÀ, JA QUE LA SELECCIÓ ES FA A MADRID


Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Informació