Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > serveis > Borsa de treball

Facultat de Químicaserveis

BORSA DE TREBALL

PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR UNA OFERTA 

Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (excepte quan se n'especifiqui una altra a la mateixa oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Tipologies: (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s’entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  (3) Altres

INFORMACIÓ SOBRE LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES

Darrera actualització: 20/02/2018

OFERTES ACTIVES

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/12

Empresa: CNTA (San Adrián, Navarra)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de Química/Bioquímica per a pràctiques al laboratori. Tasques: l'objectiu d'aquesta plaça és que la persona s'incorpori a l'equip de treball i col·labori amb les tècniques de cada departament / laboratori en la realització d'anàlisis fisicoquímiques i / o microbiològics d'aliments. També es podrà treballar en la posada a punt, optimització i validació d'estudis d'assaig. A més podrà col·laborar amb algun projecte d'Investigació si en aquest moment estigués obert. Durant la seva estada la interacció amb els tècnics del departament li aportarà a la persona en pràctiques una experiència formativa que només dóna el treball directe amb les necessitats de les empreses en matèria de seguretat alimentària, coneixerà diferents tècniques analítiques i mètodes de treballDurada i horari: 2 mesos en horari de 8 a 15 h. Remuneració/ajut a l'estudi: sense remuneració. Requisits: amb carnet de conduir.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/11

Empresa: BIOTECH BIOSECURITY SL (Reus)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química de 3r o 4t curs per a tasques de laboratori. Tasques: sota la supervisió del Departament tècnic el/la candidat/a realitzarà proves al laboratori. Durada i horari: horari de matí. Remuneració/ajut a l'estudi: sense remuneració.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/10

Empresa: ELIX Polymers (La Canonja, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química per a fer pràctiques extracurriculars en un laboratori. Tasques:ntesi de polímers d’ABS (acrilonitril-butadié-estiré) per reaccións de polimerització en fase aquosa a escala laboratori. Caracterització dels polímers obtinguts mitjançant tècniques analítiques instrumentals (IR, DSC, RMN, microscopia SEM, etc…). Disseny de formulacions termopastiques basades en polímers d’ABS i SAN (estié-acrilonitril). Determinació de propietats mecànico-fisiques d’aquestes formulacions mitjaçant instrumentació homologada. Recerca bibliogràfica (patents, articles). Redacció d’informe tècnics. Durada i horari: incorporació immediata i fins al juny/juliol de 2018. Observacions: el període de pràctiques es podria allargar durant tot el 2018 i, potser, hi hauria alguna possibilitat de continuïtat a l'empresa.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.

Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/02/09

Empresa: TÜV SÜD IBERIA (Tarragona i Barcelona)

Nom de l'oferta: es cerquen recent graduats en Química com a consultors per a les oficines de Tarragona i/o Barcelona dins la unitat de Process Safety. Tasques: tasques de consultoria. Requisits: es valorarà tenir un màster en l'àrea de la Química.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

* Enviar el vostre CV al Sr. Ricardo Marcos: ricardo.marcos(ELIMINAR)@tuv-sud.es

*Tipus: Pràctiques en empreses (1)*

Referència: 2018/01/08

Empresa: UTE EDAR Torredembarra (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química/Bioquímica com a analista de laboratori en una depuradora. Tasques: anàlisi d'aigües i valoració de resultats. Durada i horari: de 9 a 13 h durant tot l'any. Observacions: amb possibilitat de fer projectes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/01/07

Empresa: Laboratori Isbo, S.L. (Salou, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química per ajudar en la implementació d'una nova tècnica al laboratori. Tasques: implementació d'una nova tècnica al laboratori, anàlisi de TOC en aigües, participar en la implementació de la ISO 17025, aprendre altres tècniques relatives als anàlisi medioambientals, sobretot en el món de les aigües, donar suport al tècnic d'HPLC i Cromatografia iònica, aprenent quins són els mètodes implementats. Durada i horari: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

Termini d'inscripció: fins al 28/02/2018

Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/01/06

Empresa: Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries - IRTA Mas Bové (Constantí, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen estudiants de grau de Química/Bioquímicaper fer treballs temporals. Tasques: processament de mostres de fruita seca a laboratori i realització d'encreuaments en ametller a camp. Remuneració/ajut a l'estudi: 800€/mes. Durada i horari: del febrer al maig, potser també en altres èpoques de l'any. Jornada complerta de 7,5 h/dia (37,5 h/setmana). També podria ser a jornada reduïda de 5 h, amb la reducció salarial corresponent.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

* Enviar el vostre CV al Sr. Ignasi Batlle: ignasi.batlle(ELIMINAR)@irta.cat

Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/01/05

Empresa: Colores Cerámicos de Tortosa (Tortosa, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 graduats en Química o que hagin realitzat un màster químic com a tècnic/a superior d'I+D. Tasques: els candidats escollits comptaran amb formació especialitzada mitjançant un mentor, que s'encarregarà de la seva formació i assessorament perquè puguin aprendre els processos i les tecnologies que s'utilitzen en el departament d'I+D. Requisits: nivell mitjà-alt d'anglès. Es cerquen persones amb formació tècnica, bon expedient acadèmic, facilitat per a les relacions humanes i predilecció per projectes ambiciosos; amb vocació per les noves tecnologies. Tipus de contracte: contracte laboral des del primer dia com a titulat/ada universitari. Lloc de treball estable. Incorporació immediata.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

* Enviar el vostre CV, indicant la referència de l'oferta C-1251, al Dr. Francesc Borrull: francesc.borrull(ELIMINAR)@urv.cat

Referència: 2018/01/03

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: Distribuidora Internacional Alimentación, S.A. (DIA) (La Selva del Camp, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de darrers cursos de Química/Bioquímica per al Departament de Qualitat. Tasques: suport al Departament de Qualitat. Horari i període: de dilluns a divendres, horari flexible comprès entre les 8.30 i les 18.00 h. Remuneració/ajut a l'estudi: no aplica. Requisits: transport propi. L'estada és per fer pràctiques curriculars. Observacions: per avançar en la integració de les persones amb discapacitat, es trindran en compte les candidatures que presentin el certificat de discapacitat.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/01/02

Empresa: Agilent (Barcelona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 llicenciat/graduat en Química/Bioquímica com a enginyer/a de servei de camp en laboratori. Tasques: el/la candidat/a treballarà en diferents laboratoris, per això és fonamental tenir una sòlida comprensió de la cartera de productes de l'empresa i aprendre contínuament sobre nous productes i software. Usar la creativitat, tenir habilitats resolent problemes complexes i una actitud resolutiva és essencial. Presentació d'informes, cumplimentació de documentació i ús de diferents bases de dades a l'hora de demanar components són responsabilitats importants. Tenir un instint natural per oferir els més alts nivells de servei al client és vital. Donar suport als clients per a la instal·lació, implementació, manteniment i reparació in situ dels productes. Projectes entorn a LC, GC, MS instruments, completats amb les solucions de software necessàries. Assessorar els clients de manera proactiva sobre el manteniment preventiu i les configuracions necesàries. Requisits: disponibilitat per a viatjar aproximadament la meitat de la jornada. Enfocament proactiu, esperit d'equip i entusiasme per a incrementar els coneixements en vendes. És necessari tenir un interès elevat en el tracte als clients per donar-los suport mentre es demostra l'experiència tècnica. Tipus de contracte: indefinit. 

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

* Per poder optar a l'oferta de feina cal incloure el perfil del candidat i el seu CV, indicant la referència número 2071784, tot accedint al següent enllaç: https://www.agilent.apply2jobs.com/ProfExt/index.cfm?fuseaction=mExternal.showJob&RID=2071784&CurrentPage=1

Referència: 2017/12/57

Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Empresa: NT Sensors (El Catllar, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química/Bioquímica. Tasques: validació d'equips de mesura. Dins del servei tècnic de l'empresa donarà suport al tècnic comercial. Elaboració de procediments de treball i documentació comercial. Horari i període: matins. Horari a convenir. Remuneració/ajut a l'estudi: 200€/mes. Requisits: el/la candidat/a ha de tenir enfoc comercial i empatia per poder donar suport al departament comercial. Ha de tenir coneixements d'anglès i d'anàlisi químic.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant


Informació