Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Notícies i Activitats

Facultat de QuímicaLlistat de notícies

Celebració de l’acte de Cloenda del Màster en Nutrició i Metabolisme 2016-2017

22/06/17 - Institució


El dia 22 de juny a les 17.00 hores, a les aules 101 i 102 de la Facultat de Química, va tenir lloc l’acte de Cloenda i lliurament de diplomes del Màster en Nutrició i Metabolisme 2016-2017 i la celebració dels 10 anys d’implantació del màster.

Durant l’acte va pronunciar unes paraules la primera coordinadora del màster, la Dra. Anna Ardèvol, que va fer una valoració dels 10 anys d’implantació del màster oficial. A continuació es va impartir la conferència “Investigació en lípids funcionals per alimentació infantil” que va anar a càrrec de la Dra. Maria Rodríguez-Palmero, Directora d’Investigació Bàsica de Laboratorios Ordesa. Tot seguit la Dra. Veronica Luque, una de les primeres titulades del màster, va dir unes paraules sobre la seva experiència al voltant d’aquest ensenyament. Per finalitzar l’acte els alumnes van rebre un diploma de mans dels dos actuals coordinadors del màster, la Dra. Anna Arola (URV) i del Dr. José Antonio fernández (UB), i un obsequi de mans de la degana de la Facultat. 

L'acte de cloenda La inauguració de l'acte La Dra. Anna Ardèvol, primera coordinadora del màster
La Dra. Rodríguez-Palmero, la conferenciant La Dra. Verónica Luque, una de les primeres titulades del màster Els assistents

Informació