Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 04/07/2018


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/06/26

Empresa: IQOXE (La Canonja, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de Química/Bioquímica per a realitzar pràctiques curriculars aquest estiu en un laboratori. Tasques: determinacions analítiques de diferentes productes (intermedis i acabats, líquids i gasos) amb tècniques NBIR, cromatografia, espectrofotometria, etc.; calibració d'equips, mostres patró, etc.; proves amb reactor pilot; aplicació procediments del Sistema de Qualitat.... Durada i horari: matins de 8 a 14h, fins el 31/08/2018. Requisits: alumne amb ganes d'aprendre les tasques d'un professional de Laboratori d'una industria química i d'aplicar de forma pràctica els coneixements adquirits als estudis.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/06/23

Empresa: Laboratori Roiser, S.L. (Cervera, Lleida)

Nom de l'oferta: es cerca 1 titulat en Química/Bioquímica com a director/a de laboratori per anàlisis físico-químics i microbiològics. Tasques: determinacions analítiques de diferentes productes (intermedis i acabats, líquids i gasos) amb tècniques NBIR, cromatografia, espectrofotometria, etc.; calibració d'equips, mostres patró, etc.; proves amb reactor pilot; aplicació procediments del Sistema de Qualitat.... Horari i període: matins de 8 a 14h, fins el 31 d'agost de 2018. Requisits: Alumne amb ganes de aprendre les tasques d'un professional de Laboratori d'una industria química i d'aplicar de forma pràctica els coneixements adquirits als estudis.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.

* Enviar el CV a l'adreça estherbarbera2010(ELIMINAR)@gmail.com


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/04/18

Empresa: Ecopol Tech S.L. (L'Arborç, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de Química com a ajudants de laboratori per al Departament d'I+D en síntesi de polímers. Tasques: suport a la investigació i desenvolupament de polímers (poliuretans i polímers nanoestructurats). Durada i horari: a concretar amb els candidats. Requisits: bon nivell d'anglés. Valorable tenir coneixements sobre polímers. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/11

Empresa: BIOTECH BIOSECURITY SL (Reus)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química de 3r o 4t curs per a tasques de laboratori. Tasques: sota la supervisió del Departament tècnic el/la candidat/a realitzarà proves al laboratori: Establir protocols de treball. Determinació d'ingredients actius. Temps de vida accelerat de productes. Gestió de fitxes de seguretat de reactius. Protocols de mesura instrumental. Anàlisi de productes en el temps per establir rangs (pH, densitat, conductivitat,...). Eficàcia de productes. Cerca de mètodes analítics per a determinacions d'ingredients actius. Durada i horari: 3 mesos, horari de matí.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/04/15

Empresa: RAVAGO PLÁSTICOS S.A. (Vilalloga del Camp, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química de darrer curs per fer les pràctiques curriculars durant l'estiu del curs 2017-2018. Tasques: conèixer com funciona una empresa en el dia a dia, assistir a reunions clau per conèixer el funcionament i l'objectiu de les reunions, treballar en petits projectes i/o tasques del departamento d'I+D. Durada i horari: estiu del 2018.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


*Tipus: Pràctiques en empreses (1)*

Referència: 2018/01/08

Empresa: UTE EDAR Torredembarra (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química/Bioquímica com a analista de laboratori en una depuradora. Tasques: anàlisi d'aigües i valoració de resultats. Durada i horari: de 9 a 13 h durant tot l'any. Observacions: amb possibilitat de fer projectes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant