Universitat Rovira i Virgili

Borsa de treball de la Facultat de Química

  • > Procediment per sol·licitar una oferta

    Envia el teu CV actualitzat (identifica el nom del fitxer amb el teu nom i cognoms), abans de la data límit, a l'adreça borsatreball.fq(ELIMINAR)@urv.cat (si no se n'especifica una altra a l'oferta), indicant la referència de l'oferta que t'interessa. Les ofertes fan referència a diferents tipologies:

  • (1) Pràctiques en empreses: podran optar-hi els alumnes que estiguin matriculats en algun ensenyament de la Facultat de Química en el curs de vigència de l'oferta de pràctiques i que hagin superat el 50% dels ECTS de la carrera. Aquest requeriment s'entén superat per aquells alumnes que cursen un màster. 

  • (2) Contracte de treball: podran optar-hi només els titulats i titulades.  

  • (3) Altres

>LLISTA D'EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

OFERTES ACTIVES

Data d'actualització: 15/03/2018


Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/02/14

Empresa: Agilent Technologies (Barcelona)

Nom de l'oferta: it is wanted 1 recent graduated in Chemistry/Biochemistry as a Field Service Engineer - Barcelona area. Tasques: as a field service engineer, you will work at a variety of labs, so having a solid understanding of Agilent's portfolio, and continuously learning about new instruments, software and consumables, is key. Applying your creativity, complex problem-solving skills, and can-do attitude is essential. Compliance and reporting are also important responsibilities, such as documenting and ordering components using a variety of databases. Having a natural instinct to deliver the highest-levels of customer service is vital. Horari i període: full-time. Requisits: BSC Chemistry, MSC Analytical Chemistry, Phd in Analytical Chemistry. Newly graduated with a degree in Chemistry preferably with a specialization in Analytical Chemistry, relevant Master Degree or PhD educated. Hands-on experience with LC, LC/MS, GC, GC/MS instruments within a lab environment. Highly interested in software processes, knowledge of computing would be a plus. Proactive, team player and eager to build your sales knowledge. Confident addressing customers and supporting them while demonstrating your technical expertise. Fluent in English. Observacions: Agilent inspires and supports discoveries that advance the quality of life. We provide life science, diagnostic and applied market laboratories worldwide with instruments, services, consumables, applications and expertise. Agilent enables customers to gain the answers and insights they seek -- so they can do what they do best: improve the world around us. Information about Agilent is available at www.agilent.com. Every day, Agilent field service engineers help customers solve issues at labs where scientists are making discoveries that enhance the quality of life. Through our work, we deliver insights and provide support that keep labs running smoothly and more efficiently. Join our dynamic organization to be a part of this rewarding work.

Termini d'inscripció: until 01/05/2018

* To apply, please visit our careers page: www.agilent.com/go/jobs - Requisition 2074265


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/12

Empresa: CNTA (San Adrián, Navarra)

Nom de l'oferta: es cerquen 2 estudiants de Química/Bioquímica per a pràctiques al laboratori. Tasques: l'objectiu d'aquesta plaça és que la persona s'incorpori a l'equip de treball i col·labori amb les tècniques de cada departament / laboratori en la realització d'anàlisis fisicoquímiques i / o microbiològics d'aliments. També es podrà treballar en la posada a punt, optimització i validació d'estudis d'assaig. A més podrà col·laborar amb algun projecte d'Investigació si en aquest moment estigués obert. Durant la seva estada la interacció amb els tècnics del departament li aportarà a la persona en pràctiques una experiència formativa que només dóna el treball directe amb les necessitats de les empreses en matèria de seguretat alimentària, coneixerà diferents tècniques analítiques i mètodes de treball. Durada i horari: 2 mesos en horari de 8 a 15 h. Observacions: amb carnet de conduir.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


Tipus: Pràctiques en empreses (1)

Referència: 2018/02/11

Empresa: BIOTECH BIOSECURITY SL (Reus)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de Química de 3r o 4t curs per a tasques de laboratori. Tasques: sota la supervisió del Departament tècnic el/la candidat/a realitzarà proves al laboratori: Establir protocols de treball. Determinació d'ingredients actius. Temps de vida accelerat de productes. Gestió de fitxes de seguretat de reactius. Protocols de mesura instrumental. Anàlisi de productes en el temps per establir rangs (pH, densitat, conductivitat,...). Eficàcia de productes. Cerca de mètodes analítics per a determinacions d'ingredients actius. Durada i horari: 3 mesos, horari de matí.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.


Tipus: Contracte de treball (2)

Referència: 2018/02/09

Empresa: TÜV SÜD IBERIA (Tarragona i Barcelona)

Nom de l'oferta: es cerquen recent graduats en Química com a consultors per a les oficines de Tarragona i/o Barcelona dins la unitat de Process Safety. Tasques: tasques de consultoria. Requisits: es valorarà tenir un màster en l'àrea de la Química.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant

* Enviar el vostre CV al Sr. Ricardo Marcos: ricardo.marcos(ELIMINAR)@tuv-sud.es


*Tipus: Pràctiques en empreses (1)*

Referència: 2018/01/08

Empresa: UTE EDAR Torredembarra (Torredembarra, Tarragona)

Nom de l'oferta: es cerca 1 estudiant de darrer curs de Química/Bioquímica com a analista de laboratori en una depuradora. Tasques: anàlisi d'aigües i valoració de resultats. Durada i horari: de 9 a 13 h durant tot l'any. Observacions: amb possibilitat de fer projectes.

Termini d'inscripció: fins a cobrir la vacant.