Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Tauler d'anuncis

X Concurs de fotografia Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible

Institució  - 

El X Concurs de Fotografia està organitzat per la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible en col·laboració amb la Facultat de Química, amb el lema La vida quotidiana i els elements químics en risc. En aquesta edició, tenint en compte que és l'Any Internacional de la Taula Periòdica, es convida a reflexionar sobre aquells elements que, per estar sobreexplotats i/o ser poc abundants, estan en risc d'esgotament. S'estableix un 1r premi de 400 €, un 2n premi de 200 € i un 3r premi de 100€. Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu. 

El termini per participar en el concurs és fins el dia 25 de març de 2019.

L'entrega de premis tindrà lloc el dia 9 d'abril de 2019, en el marc de les XII Jornades sobre Química Verda, organitzades per la Facultat de Química de la URV i que s'anunciaran properament.

En el següent enllaç trobareu més informació:

http://www.urv.cat/ca/societat-empresa/catedres/desenvolupament-sostenible/premisiconcursos/

La fotografia guanyadora participarà automàticament en el concurs que organitza a nivell estatal la Conferència Espanyola de Degans de Química amb motiu de l'Any Internacional de la Taula Periòdica amb premis de 1000 €, 800 € i 500 €, per al 1r, 2n i 3r premi, respectivament.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar