Universitat Rovira i Virgili

Activitats acadèmiques reconegudes

 

La Facultat de Química ofereix cada curs als seus estudiants de Grau la possibilitat de realitzar un seguit d'activitats acadèmiques que completen la seva formació i que poden ser reconegudes a través de les assignatures de "Ciutadania" del Grau de Química i de "Seminaris Interdisciplinaris" del Grau de Bioquímica i Biologia Molecular, i del doble títol Biotecnologia/Bioquímica i Biologia Molecular. Veure l’oferta d'activitats acadèmiques reconegudes per al curs 2019-2020

Procediment de matrícula

> Estudiants del Grau de Bioquímica i Biologia Molecular i del doble títol Grau de Biotecnologia/Grau de Bioquímica i Biologia Molecular

L'assignatura optativa "Seminaris Interdisciplinars" de 3 ECTS se superarà a través del reconeixement de crèdits per acumulació de 3 activitats, cadascuna de 1 ECTS, proposades per la Facultat de Química que hagin estat superades. La inscripció a les activitats es realitza presencialment a l’Oficina de Suport al Deganat de la Facultat de Química (3a planta edifici principal).

Cost: el cost relacionat amb el reconeixement de crèdits.

> Estudiants del Grau de Química

L'assignatura obligatòria "Ciutadania" de 3 ECTS es superarà a través de la realització de 3 activitats, cadascuna d’1 ECTS, proposades per la Facultat de Química que hagin estat superades.

a) Finalitzar les activitats fins als 3 ECTS mitjançant aquest sistema de reconeixement de crèdits. La inscripció a les activitats es realitza presencialment a l'Oficina de Suport al Deganat de la Facultat de Química (3a planta edifici principal).

(En procés d'extinció).

Cost: El cost relacionat amb el reconeixement de crèdits.

b) Matricular l'assignatura de Ciutadania en la matrícula normal del curs. Es tindran en compte les activitats acadèmiques ja realitzades. En finalitzar el curs en què matriculis Ciutadania caldrà que acabis de completar les 3 activitats. Aquesta via és altament recomanable si es vol sol·licitar a 4rt una beca de col·laboració amb algun departament. La matrícula es realitza via Moodle de l'assignatura de Ciutadania.

Cost: No té cost addicional al pagament de la matrícula de l'assignatura.

Aquests estudiants heu de matricular obligatòriament l'assignatura de Ciutadania en la matrícula normal de tercer curs. Pots inscriure't i realitzar les Jornades sobre Química Verda durant el 2n curs. Se't guardarà aquesta activitat per a la posterior qualificació de Ciutadania un cop matriculada a tercer. La matrícula es realitza via Moodle de l'assignatura de Ciutadania. Cost: No té cost addicional al pagament de la matrícula de l'assignatura.

Oferta d'activitats acadèmiques reconegudes per al curs 2019-2020

Veure díptic de l’activitat

Tríptic de l’activitat

Brochure of the activity

Avaluació de l’activitat

Evaluation of the activity

Tríptic XI Concurs de Fotografia organitzat per la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible