Universitat Rovira i Virgili

Olimpíada de Biologia 2020

Planta baixa aulari Facultat de Química/Enologia, edifici N1 del Campus Sescelades. C/ Marcel·lí Domingo, 1 - 43007 Tarragona

L'Olimpíada de biologia posarà a prova el talent d'una seixantena d'alumnes procedents de divuit centres de secundària i té com a objectiu principal estimular i implicar el talent jove en l'estudi d'aquesta ciència.

Els alumnes es sotmetran a la primera prova de coneixements a la subseu de Tarragona, de 9:30 a 13:30 h. Els organitzadors de l'esdeveniment són professors de les Facultats de Química, Enologia i Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili. L'olimpíada consisteix en una prova teòrica que es fa de forma simultània a 5 universitats de Catalunya i una prova pràctica en la que podran participar els 20 millors classificats de tota Catalunya de la prova teòrica.

Els resultats dels guanyadors, així com el lliurament de premis d'aquesta edició, es notificaran en un acte solemne el 28 de febrer a les 19 hores a la seu de l'lnstitut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47 de Barcelona). Simultàniament a la prova, les autores Cristina Valls i Anna Borrull presentaran al públic assistent el seu llibre «Ciencia low cost. Guía práctica de actividades indagatorias sobre ciencias de la vida para secundaria».

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar